Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokaszalagok szakadása esetén...

Bokaszalagok szakadása esetén mennyire kell komolyan venni a sérülést?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam,csak rögzítőt adtak, hordjam 1 hónapig. Ez így elegendő? Tapasztalatok?
2017. dec. 4. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Mást úgysem lehet tenni. Viszont az a bokád egy életre sérülékenyebb marad és megérzed az időjárás változásokat is.
2017. dec. 4. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem begipszelték a bokám, és fekvő gipszet kaptam pár hétre, majd járógipszet is adtak.
2017. dec. 4. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy jobb lett volna, ha begipszelik (a gyógyulás szempontjából biztosan), de a rögzítő mindenképp kényelmesebb lehet. Mankót nem kell használnod?
2017. dec. 4. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is begipszelték, öt hétre.
2017. dec. 5. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem 20-on éves koromban volt egy sérülés amikor gipszelték azóta jó párszor már kiment a bokám de nem gipszelték, csak merevítő. Viszont igaza volt aki írta mert egyre gyengébb és vigyázni kell mert ha nem figyelsz kevésbé vagy jobban újra kimehet. Érdemes tornával erősíteni, vannak ilyen gyakorlatok, bár nem tudom mennyit ér. Meg valahogy mindig elfelejtem ezért nem csinálom, de most hogy eszembe jutott megint keresek valamit a neten.
2017. dec. 9. 11:22
 6/6 te te te ***** válasza:
Teljes vagy rézsleges a szakadás? Egyáltalán volt ultrrahang? Ha teljes akkor nagyon komolyan kell venni! En mar megsinylettem, muet volt a vege
2018. okt. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!