Miért gipszelték be a lábam?
Figyelt kérdés
Tegnap kibicsaklott a bokám, nem is fájt nagyon, biztos voltam benne, hogy nem tört el, de azért úgy voltam vele, hogy ma reggel elmegyek megnézetni. Megröntgenezték, persze nem tört el, csak rándulás, illetve egy kissé megzúzódott, de nagy meglepetésre mondták, hogy begipszelik, és térdig érő gipszet kaptam. Saját lábamon mentem be (bár nem szaladva), most pedig gipsz és mankók. Suliba mehetek ugyanúgy.
Miért gipszelték be a lábam? Ilyenért is be szokták?
2017. nov. 30. 17:38
1/6 anonim válasza:
Igen, minden sérülés más. Nekem egy részleges bokaszalag szakadás miatt volt 5 hétig gipszben a lábam. Szerencsére ebből 4 hét járógipsz volt, ahhoz meg nem kellett mankó.
2/6 anonim válasza:
És mit mondtak mennyi időre gipszelték be?
3/6 A kérdező kommentje:
Két hétre, aztán újra megnézik.
2017. nov. 30. 19:00
4/6 anonim válasza:
Itt a hónap vége, el kellett használni már az e havi gipszkeretet.
5/6 anonim válasza:
Igen, be szokták rándulás, zúzódás, részleges szalagszakadás miatt is.
Kibírod, nem?
6/6 A kérdező kommentje:
De, csak csodálkoztam, mert azt hittem csak törésnél szokás. Persze, hogy kibírom, sőt egyáltalán nem olyan rossz :)
2017. dec. 4. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!