Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Sérülés vagy fogamzásgátló...

Sérülés vagy fogamzásgátló miatt fájhat a fejem vagy lehet migrénem? 18\L

Figyelt kérdés
A fogamzásgátló tablettát már egy hónapja szedem, de ezt nem a miatt, hogy ne essek teherbe hanem az orvos írta fel, menstruációs fájdalmak megszűntetésére, enyhítésére. Azóta mióta szedem, kialakult nálam egy úgymond tarkó merevség,a fejem pedig majdhogynem három naponta fáj, de a leggyakrabban csak a jobb oldalon a halántékom fele. A napokban volt táncfellépésem és három napja már fáj a fejem, e közben erős migrénem is van. A táncban van egy olyan rész ahol a nyakamon kell átgördülni és a mozdulat közben a szemöldököm feletti részre nehezedik a nyomás. Ha megérintem azt a részt, enyhe fájdalmat is érzek. Azt gondoltam ez sugározza tovabb a fejfájást.
2017. nov. 25. 06:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet a fogamzásgátló miatt. Az első három hónapban még nem szokja meg teljesen a szervezeted, így előfordulhatnak mellékhatások. De ez normális.

21N

2017. nov. 25. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én végül másfél év után hagytam abba az akkori fogamzásgátlóm szedését mert egyértelműen attól fájt a fejem. Gondolom három havi adag van most neked, azt szedd be, és közben figyeld hogy még mindig fáj-e a fejed és milyen időközönként stb, és ha még mindig tapasztalod akkor menj nőgyógyászhoz.
2017. nov. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!