Szénmonoxid mérgezés?
Figyelt kérdés
Szétesett a kályhacső és a házat elöntötte a füst, lehet baj? Fájt a fejem idáig, mostmár elmúlt de hirtelen bepánikoltam és elkezdtem szédelegni meg hányingerem is lett.2017. okt. 15. 22:52
1/2 anonim válasza:
Igen igen ez bizony a szén- monoxid mérgezés tünet.friss levegőn valo levést javaslok(na jó inkább tiszta oxigént palackból maszkon át,de az úgy sincs)ha nem múlik a mentők kihívása sem butaság vagy ha van,hogy eljutni akkor az ügyelet.A tüzoltókat is kilehet hívni,hogy átszellőztessék a házat.
Rézgróf
2/2 anonim válasza:
Most látom,hogy ez 4 napos kérdés :D :D kérdező élsz még? Ja és jó katyvaszt írtam egy sort,de az a lényeg,hogy ne te vezess(most már felesleges leírjam csak tegyük rendbe a dolgokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!