Amikor kihúzom magam a derekamnál érzem, hogy egy kicsit kidudorodik egy gerinc csigolyám, ha begörnyedek akkor nincs kidudorodás, mi lehet ez és mit lehet vele csinálni?
jóga??? :D és nem lettél izmos tőle??? :D Lehet rosszul csináltad :D
próbálj normális hátedzést
Tehát voltál vele több orvosnál is, akik nem tudtak segíteni, ezek után a gyakorikérdéseken, névtelen laikusoktól -akik nem is láttak, nem vizsgáltak- várod a megoldást. Értem.
Hogy mit lehet vele csinálni? Tedd föl a kérdésedet még egy pár fórumon, ha lehet még szűkebben összefoglalva, hogy mi a probléma. Biztosan rengeteg hozzáértő jó tanácsot fogsz kapni. Talán egy távgyógyítóval is összehoz a szerencse.
azért bírom az ilyen okoskodókat, 7-es, elősször okoskodsz, aztán leszólod aki okoskodik.
és hiszel a titkos gyógyszerben, amit féltve őriznek, hiszen népbetegség.
Fogadjunk pénisznövelőket veszel a neten minden hónapban?
"Természetesen mindkettő megvolt már, anatómialag nem volt okés ezért elmentem háziorvoshoz aki reumatológushoz küldött"
És ezt honnan kellett volna kitalálnunk, gyökérke? Gondolatolvasással?
:D
Szerintem elég sok ember itt próbál okos lenni, aztán, ha nem megy, megy a gyilok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!