Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem lesz semmi utána?

Nem lesz semmi utána?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Egy rossz mozdulat miatt 5 napos pihentető gipszsínt kaptam. Az lenne a kérdésem,hogy miután leveszik,lesz valami a karommal? Ugye nem fognak az izmok ellustulni ez idő alatt? Óránként kiveszem nyakból pár mozgatásra.
2017. okt. 5. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Pont azért kaptad a pihentetőt, hogy abban legyen öt napig, nem azért, hogy óránként kiszedd belőle. Vagy az orvos mondta, hogy óránként mozgasd át?

Semmi bajuk nem lesz a híres izmaidnak öt nap alatt.

2017. okt. 5. 19:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,az orvos mondta,és az írás miatt aggódom.
2017. okt. 6. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz. 5 nap alatt nem sorvad el a karod. Vigyázz rá és ne erőltesd egy darabig. Sérült az a kar,legyél vele türelmes!
2017. okt. 6. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Milyen izom? xDDD Belőttél egykét kokszot vag mi?
2017. okt. 6. 17:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyiss ki egy biológia könyvet és nézd meg a kar izmait,és tudni fogok :)
2017. okt. 7. 13:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudni fogod* mire gondolok
2017. okt. 7. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
4. vagyok. Bocs a szekálásért, Ha nem szedsz ilyeneket! Amugy az izom csak akkor kezd el sorvadni ha 1-2 hónapig nem edzsesz, jhidd el ez az 5 nap pihenés lesz neki és pihebnés közbe jobban nől, Probáld ki, gondi után 48 óráig pihentesd, nagyobb lesz mint amikor minden nap csináltad, :) Tapasztaltam, és többen is mondják :)
2017. okt. 7. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem eddzek izomra,én csak attól féltem,hogy a csuklómnál és tenyérnél lévő izmok,(amiket írásnál használok) ellustulnak,és nem fogok tudni irni pár napig,ami elég nagy szívás lenne az érettségi évében.
2017. okt. 8. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
xDDDDDD nem lustul el, vagy ha mégis vissza fgo szokni, nyugi, olyan lesz mint volt :)
2017. okt. 8. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Érettségikor inkább az a veszélyes, hogy túlterheled egy ilyen után. Nem véletlenül kell pihentetni. Utána is érdemes kímélni ha nem akarod azt, hogy 2 hónap múlva kezd előlölről az egészet de akkor már legyen valami gyulladás is benne. És akkor még egy évig szenvedsz vele...
2017. okt. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!