Kézfejen berepedt bőr nem gyógyul?
Figyelt kérdés
Berepedt a bőr a kézfejemen, az ujjak tövénél ott a bütykök között fölül. És nem gyógyul vagy két hete, gondolom mert mozog ott folyamatosan, meg ki is szárad. Kézkrémmel kenegetem, de ettől még nem gyógyult be.
Van valami ötletetek ilyenkor mi van? Van valami krém ami elősegítené a sebgyógyulást vagy bármi más ötlet?
2017. szept. 22. 11:43
1/3 anonim válasza:
egyél egy kis sárgarépát nyersen ()reszelve, vagy levét) segíti a bőr épségét visszaállítani. A kézkrémek nem segítenek - egy kis szölőzsírt/ajakírt próbálj rákenni
2/3 anonim válasza:
Zsíros kézrém, de én néha vékonyan bekenem sertészsírral is (étkezésivel) :)
Emellett kesztyűt viselek, amint hűl/szeles az idő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Próbálom ezeket, meg vigyázni rá hétvégén kicsit. Bár elakartam menni úszni :D attól tuti szétkönne megint.
2017. szept. 23. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!