Használjak mankót?
Figyelt kérdés
A mai nap futásnál kibicsaklott a bokám, és elegge fáj ráállni. Kissé meg van dagadva, de törésről szó nincs, valoszinuleg csak megzuzodott vagy ilyesmi. Tettem a két oldalra két pálcikaszerűséget és befásliztam lábszárközépig hogy rögzítve legyen.
Holnap suliba kell mennem, és mivel van otthon mankó, úgy gondoltam hasznalnam elsősorban a tömegközlekedés miatt, és gondolom ha nem nagyon lépek rá gyorsabban gyógyul. Így elnézve a cipőbe is nehezen fog beleferni a lábam, valószínű kényelmesebb is lesz úgy. Mit gondoltok jó ötlet?
2017. szept. 20. 20:58
1/2 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nem kéne mászkálnod sérült lábbal, max az orvosig. Aztán pedig pihentetni, mert az ugrándozásoddal csak nagyobb kárt teszel benne, azaz magadban.
2/2 hosszúhajú válasza:
ha már mászkálni akarsz, mindenképpen használd, hiszen kevésbé terheled és végül is ez a cél - ezért inkább ne mászkálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!