Le kell vetetni a körmöt, vagy magától ledobja majd?
Figyelt kérdés
Volt egy balesetem nemrégiben, amely során egy nehéz tárgy ráesett a nagy lábujjam teljes felületére, de főleg a körömágyra. Természetesen teljes feketeség van az egész köröm alatt(egy jobb oldali kis részt kivéve) még a körömágy alatti bőrrész is vérömlenyes. A baleset óta eltelt már 1 hét, a köröm meg is emelkedett(az alsó része el is vált kicsit), viszont a nagy része még többnyire tapad.
Az lenne a kérdésem, hogy ez esetben le kell vetetni a körmöt, vagy majd az új köröm növekedésével ledobja magát a régi? Olvastam olyat, hogy a levétel azért lehet szükséges, mert arra csak ránő az új.
2017. aug. 19. 12:13
1/3 Duenna válasza:
Szerintem mutasd meg a háziorvosnak, és ha ő úgy látja, hogy ez szakorvost igényel, akkor majd beutalóval elküld a megfelelő szakrendelőbe, és ott megmondják, hogy mi a teendő. Ha le is veszik a körmöt, nem fog fájni, mert érzéstelenítő injekciót kapsz, legfeljebb utána fog fájni.
2/3 anonim válasza:
Meg kellett volna fúrni frissen...
3/3 anonim válasza:
Szia, ez attól függ.. Mutasd meg egy orvosnak, maximum leveszik, és még jobban is jársz mert nem kell többet bajlódni vele, csak lehet hogy egy kicsit fájni fog utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!