Nyomás a fejben, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta erős nyomást érzek a fejemben belül, elsősorban a homlokomat és a fejtetőmet érintően. Egy nagyobb súly emelése (pl. tegnap az üres kuka helyére tétele, ill. ma kb. 4 kg ruha leemelése a polcról) kapcsán ismételten előjön. A dolognak volt egy előzménye: vasárnap de. nyitva volt az ablak a szobában, és viharos szél fújt, amikor becsuktam az ajtót a szél a kilinccsel együtt hatalmas erővel bevágta azt, úgy, hogy közben a kilincset fogtam. A fejfájás tünetei azonnal jelentkeztek, kb. fél óráig kábának, egyensúlyban bizonytalannak éreztem magam. A fejem nyomott szinte mindenhol, és nyilallott. Hétfőn is fennálltak a tünetek, elsősorban a homlokomra és a fejem tetejére koncentrálva. Este fele kezdett elmúlni. Kedden már nem fájt a fejem, egészen addig, amíg megemeltem az üres kukát. Ma ismét fáj egész nap, talán az intenzitása egy kicsit csökkent, amikor levettem a polcról a ruhákat. Nem hiszem, hogy agyrázkódást kaphattam, mert az agyrázkódás egyéb tünetei (szédülés, hányinger) nem jelentkeztek. Azonban nagyon aggaszt, hogy a hétköznapi életet nem tudom élni, mert olyan szituációkban, amiket meg sem éreztem korábban rögtön jelentkezik ez a borzalmas, a fejből belülről jövő nyomás. Olyan is előfordult, hogy járás közben is éreztem a nyomást. Mi lehet ez, talán valami agyvérzést kaphattam? Hogy múlik el? (A háziorvosom nem túl segítőkész, szerintem "megmosolyogná" a problémámat.) Előre is köszönöm a segítő válaszokat!2017. aug. 16. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!