Drogos tűbe léptem?
A környékünkön van pár park, ahol fecskendőt, vagy használt tűt találtam koràbban. Eléggé idegesítő. Tegnap este szandálban jöttem haza, és nem messze a házunktól éreztem, hogy valami megszúrta volna a talpam. Lábujjak végében. Van pár fa arrafele, lehet valami gally volt, sok kicsi van arra... igaz mire fényre értem nem találtam semmit. Otthon néztem a nyomát, de nem találtam. Ma egészen addig nem fájt amíg el nem indultam otthonról és láttam hogy felmostak a ház előtt...Most megint félek. Mennyi az esélye, hogy az utca közepén ahol van kamera is eldobnak egy tűt, és a szandálom és a lábam alá megy. Úgy, hogy utána nem találom meg.
Ma reggel néztem a járdán, de nem találtam semmit.
Faág, kavics is lehetett, ha vékony a szandál talpa, akkor megérzel minden apró kis tárgyat a cipőn keresztül.
Ha nincs semmilyen külsérelmi nyoma, akkor ne aggódj.
A Human immundeficiencia vírus nem marad meg sokáig a szabadban, pár perc alatt elpusztul. Ha nem közvetlenül előtted dobta el a HIV-es tűt egy drogos, akkor nem maradt benne HIV vírus.
Ha ráadásul még a szúrás nyoma sem látszik, akkor nem szúrhatott meg úgy, hogy vírus át tudjon menni. Ne aggódj.
Igen 40 fokban is abban közlekedek, mert semmi jelentősége már annak a kis testfelületnek, hogy zártan van, pont ugyanolyan melegem van vele, mint nélküle.
Ellenben a lábam nem lesz retkes, nem fogok elkenődni a slattyogós papucsokban és nem megy tű a lábamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!