Fekvogipszben mennyit lehet jarkalni mankoval?
Tobb mint 2 hete van fent a konyitett fekvo. ( terd alatti)
Ez ido alatt csak furdobe mentem ki es 2 szer hosszabb tavon setaltam
Bekkattanas hataran vagyok, mivel egyedul vagyok es be vagyok zarva a 4 fal koze. ( napi 1szer azert valaki ram nez)
2 emeleten vagyok de ki szeretnek mar menni a levegore pl a kertbe.
A lepcsokon seggen csuszva vanszorgok ha le kell mennem a korhaz miatt.
Szerinted ha 2 naponta mondjuk lemasszok a kertbe kicsit kiulni az baj lesz??? persze mankoval es a torott labamra nem allok.
köszönöm szepen :)
akkor igy marad az egyik agyrol a masikra fekves
A fekvőgipsz nem azt jelenti, hogy azzal 24 órán át feküdni kell, hanem csak azt, hogy nem állhatsz rá a gipszedre! Mankóval oda mész, ahova akarsz.
Én is mentem vele folyamatosan.
Amúgy meg jól írja az előző, ha tudod, akkor tornáztasd, mozgasd folyamatosan a lábujjaidat, én biciklizős gyakorlatokat is folyamatosan csináltam a gipszelt lábammal, fekvő- és járógipszben is. Járógiszben meg mentem folyamatosan mindenhová. Nem is sorvadt csontsoványra a lábam, mint másoknak hasonló helyzetben :) Mindenki döbbenten kérdezte, hogy hogyan csináltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!