Szerintetek eltört? Vagy letört?
Ma voltunk strandon, (Nyiregy Sosto,aki volt már a kinti sárga csuszdárol van szo)
Na tehat a csuszda az olyan h nagyon meredeken indul es ilyen hullamos, ed dobalja igazabol az embert
Na rngem is dobalt(minél nagyobb suly annál jobban dobál, és nem vagyok vmi vekony 15/l)na es egyszer "feldobott"és már a medencébe érkeztem, ott meg elég alacsony a vizszint(asszem 120 cm)na mindegy én meg a bal sarkamra érkeztem
Nagy nehezen kimásztam utána egész jol voltam még furodtem mar nem csuszdaztam már akkor sem nagyon tudtam ráállmi most meg még rosszabb
Már ha hozzá is ér vmi akk is orditok
Ha elmegyek orvoshoz ő mit tud vele kezdeni?
azt hittem ilyet is csak én tudok produkálni... na kérlek én is hasonlóan jártam.. mogyoródi aqua park-szabadesés csúszda+kis medence, kórházba megröntgenezték, elvileg nem volt törés, 1-1,5 évig nem tudtam rálépni kb, ez történt 6 éve, már abszolút nem fáj, de ha konkretan a sarkamra lépek recseg.. szerintem valamilyen porc leválhatott akkor..
neked azt javasolnám jegeld és irány a doki
jobbulást!
Köszi nektek!
Privátban ha gondoljátok írok, hogy mikor hogy van a lábam, de szerintem az sem fontos
Orvoshoz nem szeretnék menni mert lábujjhegyen tudok járni, és ugy nem is olyan vészes
Csak ha vmi hozzáér, vagy véletlenül leteszem
Na de azért nem szeretnék orvoshoz menni mert most megyün majd 2 hét mulva nyaralni, és fürdeni fogunk 1 hétig, na még egy gipsz hiányzik
Ezt a fájdalmat inkább elviselem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!