Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Be van dagdva a lábszáram,...

Be van dagdva a lábszáram, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre hogy az egyik lábszáram be can dagdva. Nem történt semmi baleset. Mitől lehet? 13 éves vagyok

2017. júl. 1. 18:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy tegnap roppant egyet a térdem és utána egy pár másodperces fájdalmat éreztem a lábamba(ott ahol mkst be van dagdva),de csak utána vettem észre,hogy be van dagdva.
2017. júl. 1. 21:51
 2/3 Nereida3 ***** válasza:
Szia! Akkor mégiscsak történt baleset... lehet, kiment kicsit a térded, és e miatt dagadt be. Ha csak az egyik van bedagadva, akkor szerintem biztos, hogy e miatt van. Ha vizesednél, akkor mindkettő be lenne, meg fiatal is vagy hozzá. Pihentesd elsősorban, ha nem múlik hamarosan, keress fel egy traumatológia szakrendelést, ők jobban értenek hozzá, én csak találgatok. De rándulásnak tűnik. Jobbulást!
2017. júl. 7. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm szépen!
2017. júl. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!