Egy erős gyomorra irányuló ütést kaptam. Meddig és mennyire fog fájni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sportember.50-es férfi.egy jobbos horgot kaptam gyomortályékra,szerintem a lengőbordám alá valahogy. Abban a pillanatban nagyon fájt,de elviselhetőnek tűnt.Egy fél óra múlva olyan állapotba kerültem hogy se állni se ülni se feküdni nem tudtam,nagyon lassú mozdulatokkal váltottam testhelyzeteket. Többször kivert a veríték,lehet hogy egyszer kétszer el is ájultam,lázasnak éreztem magam.Szerencsére egyedül egy apartmanszobában,megszólalni úgysem tudtam volna..Tíz óra telt el így.Újabb tíz óra múlva már nagyon nehezen de tudtam nagy fájdalmak után mozogni..Azóta eltelt pont egy hét,dolgozom,egész jól ki tudok egyenesedni.A köhögés tüsszentés halálos fájdalmakkal jár,de orrot fújni már óvatosan tudok..Pár napig nem volt székletem,két napja fájdalmakkal de minimális van. Igaz enni sem tudok. ma már fogok valami főtt ételt enni.Meddig és milyen fájdalmak jönnek még ?PL.a közepes levegővétel már egészen jól megy..Ha valaki tud adjon valami biztató tanácsot ! Előre is köszi !2017. júl. 1. 10:41
1/4 anonim válasza:
Nézesd meg magad orvossal. azonnal el kellett volna menni, veszélyes lehet a hasat ért ütés.
2/4 anonim válasza:
Igen, ilyen tüneteknél feltétlenül orvoshoz kéne fordulni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek,de ha már eddig nem kerestem föl orvost már nem is szeretnék...
A nehezén szerintem már túl vagyok..
2017. júl. 1. 21:56
4/4 anonim válasza:
Mindenféleképp keress orvost, honnan tudhatnád, hogy túl vagy a nehezén? Miért kérdezed akkor, ha nem akarsz orvoshoz menni? Távol áll tőlem az orvoslás, de ezek elég rémisztő tünetek. Lehet borda repedés, összegyűlhetett valami folyadék odabent az alkatrészek körül. Az ájulás, verejtékezés, székletkimaradás azért valami elég komoly dolgot feltételezhet. Vizsgáltasd meg magad, megtapogatja majd a hasfalad, abból már valszeg érződni fog, hogy van e valami gubanc (fel van keményedve...mittomén...)
Ha az gondod, hogy majd rákérdeznek hogy történt, mond azt hogy ráestél a szék háttámlájára...izomból, vagy tudomisén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!