Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Levetettem egy anyajegyet az...

Levetettem egy anyajegyet az arcomról. A többi lent?

Figyelt kérdés

Varratszedés után 3 nappal a pörk leesett. Nem vérzik,nem gennyesedik,semmi. Egy mély kráter maradt utána,ami hússzínű,a környéke piros. Contractubex krémmel kenem,ami úgy érzem jó neki. Ugye még van esélyem,hogy ne legyen csúnya? Kedden szedték ki a varratokat.

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. jún. 17. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Linkelem a képet,de csak azok kattintsanak,akik nem lesznek tőle rosszul: [link]
2017. jún. 17. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2017. jún. 17. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
A kép nem létezik
2017. jún. 17. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Észrevettem,Bocsi. De kép nélkül tudsz válaszolni?
2017. jún. 17. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:
2017. jún. 17. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:

lassan múlik el az, nekem is van hegem az arcomon, 2 hónapja vágták ki a cisztát.

Már azóta sokkal simább, halványabb lett, még közel sem végleges! Csak kenegesd sokáig.

2017. jún. 17. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mondták,hogy lassú folyamat lesz. Rémisztő a saját arcomon sebet látni.
2017. jún. 17. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Több hónapba fog telni a gyógyulás. Nem lesz egyik napról a másikra szép, de kb.6-7 hónap múlva szinte teljesen bőrszínű lesz. Neked ez még nagyon nagyon friss seb.Először élénk piros, majd egyre rózsaszínesebb lesz, végül hasonló lesz, mint a bőröd, esetleg kicsit világosabb.Ne aggódj, szép lesz. Csak ne hagyd abba a krémet még egy ideig. Nekem a sebész Uriage Cicactive gélt ajánlott még, de azt több hónapig. Ha gondolod, próbáld ki te is.
2017. jún. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!