Törött kislábújjal mit csinál a doki?
Figyelt kérdés
Nem annyira gáz, de lehet eltörött. De gondolom egy kislábújjal sokat nem fog kezdeni, nincs 6 hét gipsz , meg hasonló.2017. jún. 8. 13:42
1/4 anonim válasza:
Semmit.
Max ha nagyon lelkes, akkor hozzákötözi a mellette lévő ujjadhoz, ezzel rögzíti.
2/4 anonim válasza:
Szupi ...ugyanez a problémám nekem is 2 napja,követem a kérdést ;-) .(Sikerült kajakra belerúgnom vmibe :D ) Én nem is mentem vele dokihoz ... Jobbulást kérdező ! :-)))
3/4 anonim válasza:
semmit..nekem hozzáragtapaszozták a mellette lévőhöz és mondták hogy hordjak bő fejű papucsot és cipőt, meg vegyek be fájdalomcsillapítót ha nagyon fáj.
4/4 A kérdező kommentje:
Én reggel ahogy felkeltem telibe rúgtam az ágy lábát. 😡 annyira nem fáj, viszont felszolgáló vagyok és muszáj sétálnom.
Akkor hagyom, annyira nem fáj egyenlőre.
2017. jún. 8. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!