Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hegeket tudok bőrradírral...

Hegeket tudok bőrradírral eltüntetni?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem borzasztó bőröm van, mivel ha egyszer is kinyomok akár egy pattanást, vagy bármi hasonlót, annak legalább 1 évet kell gyógyulnia, és aztán biztosan ott marad a heg. Sajnos a karjaim, és a lábaim tele vannak hegekkel (emiatt már vagy 2-3 éve nem hordok rövidujjút, ha társaságban vagyok). Már a legtöbb helyen csak heg van, és érdekelne, hogy ezt meg lehet-e oldani bőrradír rendszeres használatával, és ha igen, miket tudnátok javasolni? Bolti, vagy inkább itthon készített? (14/l)

2017. jún. 2. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legfeljebb nagyon kicsit gyorsíthatja a nagyon lassú folyamatot a bőrradír. Mindenesetre ne nyomkodd, inkább kenegesd valamivel.
2017. jún. 2. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, kenem is hámosítóval, és már egész szép, de a hegek megmaradtak
2017. jún. 2. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a bőröm :) Akneroxidot használok, hatásos kis szer, csak fényérzékenyít, szóval fényvédő kell mellé. Plusz BHA és AHA hámlasztók. Ha rámírsz priviben bővebben leírom.
2017. jún. 3. 08:37
 4/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem is ilyen a bőröm, bár én régebben le is kapartam a hegeket. Mivel ilyen fiatal vagy én azt tudom javasolni, hogy ne görcsölj rá ennyire. Én is ilyen voltam és nem éri meg takargatni magad, vállald büszkén, hidd el mást nem foglalkozik vele annyira, mint te. 1-2 év és szépen begyógyul, 20 éves korodra nyoma sem lesz ezeknek hidd el, nyáron napozz okosan, radírozz heti 1-2 alkalommal, hidratálj és meglátod minden rendben lesz. Jó nyarat!

2017. jún. 5. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek! :)
2017. jún. 30. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!