Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek el lehet repedve?

Szerintetek el lehet repedve?

Figyelt kérdés

Még szombaton ráestem a jobb kezemre , mert azzal tompítottam az esésemet . Akkor különösebben nem foglalkoztam vele,csak éreztem hogy fáj egy picit a csuklóm. Aztán vasárnap , mivel ez egy biciklis kiránduláson történt , jobban fájt és elkezdett ropogni is . Hétfőn mégjobban fájt és jobban is ropogott . Elmeséltem a szüleimnek akik azt mondják hogy biztosan csak megerőltettem a kezem . Többször voltam már ilyen kiránduláson és a másik kezemnek semmi baja , sosem ropog . Mára pedig egy csíkban ha mozgatom nagyon fáj . Nincs bedagadva , nem piros vagy lila csak ropog és fáj

Az lenne a kérdésem hogy el lehet repedve . Sosem tört vagy repedt el semmim szóval ilyen téren nincs tapasztalatom . Nem vagyok az a nyavalygós fajta szóval nem csak beképzelem .

Légyszi segítsetek mert már nagyon ideges vagyok .

14L

2017. máj. 30. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Sosem lehet megtudni, ha ennyire ideges vagy, miért nem mész el az orvoshoz?

Olyan nehéz lenne?

Nekem is volt hasonló gondom, csuklómra estem, a faág nyomta ki a csontomat. Nagyon fájt egy hétig, aztán elmúlt.

2017. máj. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!