Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha teljesen tudom mozgatni...

Ha teljesen tudom mozgatni kell orvoshoz menni?

Figyelt kérdés
Nagyon visszacsuklottak az ujjaim (2-3 órája). Kisujjam ill. a gyűrűsujjam fáj/fájt. A sérülés után nagyon fájt. Most is fáj meg az alkarom is, de jól tudom mozgatni. Szerintem csak meghúzódott. Nem szeretnék orvoshoz menni, csak kicsit aggódom, valaki megnyugtathatna.

2017. máj. 30. 19:42
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!
2017. máj. 30. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez megnyugtatott..
2017. máj. 30. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Tegyél rá borogatást, hátha kicsit enyhül a fájdalom. Ha továbbra is fennáll, akkor viszont be kellene menned a kórházba megnézetni.
2017. máj. 30. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az lesz. Ha nem múlik el három nap múlva elmegyek dokihoz. Köszi
2017. máj. 30. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod őket mozgatni/hajlítani akkor a törést valószínűleg ki lehet zárni, de lehet, hogy repedés, rándulás illetve zúzódás, ezek kicsit nehezebben, több ideig gyógyulnak így sajnos hosszan tartó fájdalommal járnak. Ha elmész orvoshoz, biztos csinál egy röntgent és akkor kiderülhet mi a probléma. Addig pedig ne idegeskedj, azzal csak a lelki egészségednek ártasz! :)
2017. máj. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!