Vagdosás utáni hegeket hogyan tüntessem el?
Így néz ki. 1 hónapja történt. Hogyan tudom minél hamarabb eltüntetni? Tudom. Lehet hogy teljesen nem fog eltünni. De jön a nyár és így nem tudok rövidnadrágot felvenni. Légyszives kíméljetek a megjegyzésektől. Tudom hogy hülyeséget csináltam.
próbáld meg az ilyen hegkezelő tapaszokat vagy krémeket. pl: mepifrom.
patikában tudsz venni, kérdezd meg, h mit ajánlanak.
Szia. Nemrég olvastam valahol, hogy a méz, az nagyon jó hegek halványítására/ eltüntetésére, persze utóbbi a kisebb hegekre vonatkozik.
De ha mondjuk beírod a youtube-ra, higy : scar removal, akkor ott jobb esetben egy csomó mindent ki fog adni.
Szurkolok, hogy jobban legyél. Kitartás. <3
Nekem hatalmas hegeim voltak/vannak. Az orvos a contractubex kremet ajanlotta! :) szepen begyogyitja a heget, de ez sem 100%os. Minel frissebb a seb annal hatekonyabb :)
Az oltogatonak!! Valakinek nem annyira tokeletes az elete mint neked. Valakit durvan vernek otthon, vagy meghalt valakije. Sot! Kepzeld az erzekeny gyerekeket meg szuleik valasa is melyen megerinti. Ismerek olyan embert aki emiatt lett panikbeteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!