Igaz hogy az acélbetétes bakancs tönkre teszi a térdet és a csípőt?
Én is szeretnék egyet és valaki azt mondja h kényelmes és jó valaki meg azt hogy csak kárt tesz a térdedben
Akkor most melyik igaz?
Segítsetek pls !
A Martens bakancsok eredetileg pl. kifejezetten gyógyászati céllal készültek. :) Az úriember hadiorvosként szolgált, és azokat a katonai bakancsokat fejlesztette tovább, amik nem tettek jót a lábának. :)
Ezzel is úgy van, mint bármilyen használati tárggyal: ha minőségit veszel, akkor nem árt. Semmiképp se netről rendeld, olyan helyen vedd, ahol van lehetőséged legalább egy negyed órát sétálni benne.
Manapság az egyik legszélesebb körben forgalmazott. Nekem ránézésre tetszik, párom most olyat akar venni - bár vannak benne fenntartások. Neki volt anno kb. 10 éve egyszer Steel bakancsa, pár hónap után keresztben végigrepedt a talpa, kuka lett, pedig azért akkoriban sem volt olcsó. Most Shelly's van neki, erre anno élettartam garanciát vállaltak - még ennyi idő után is szuper, csak ő járta szét nagyon. :)
Ha egyszer új bakancsba feccölök, nekem is tuti Shellys lesz, kamaszkorom óta azok tetszenek, bár így felnőtt fejjel már mások a prioritások, majd meglátjuk. :)
A Steel is jó egyébként szerintem, meg tényleg az a legelérhetőbb manapság, bár nem árt, ha jó helyről veszed, ahol a bolt is vállal rá garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!