Hozzá lehet szokni a gipsz súlyához?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam a járógipszet. Most már sajnálom h nem fizettem a könnyítettétt. Ez a rendes gipsz viszont iszonyat nehéznek tűnik most. Meg lehet ezt szokni?2017. ápr. 6. 09:27
2/6 anonim válasza:
Nem kell hozzászokni, mert nem életed végéig lesz rajtad, csak egy hónapig. Addig el kell viselned, és lehet még egy kicsit erősödni is fog miatta a puhány tested...
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de tényleg nagyon nehéz.
2017. ápr. 6. 13:26
4/6 anonim válasza:
Oszt? Nyafogj meg de kit érdekel. Ha komolyan gondolnád visszamennel, levetetned es valóban vennél könnyített gipszet. Addig ez csak hiszti.
5/6 anonim válasza:
Ez egy tegnapi kérdés így csak késve tudom írni, hogy a gipsz felrakás után igen nehéz. Először is még szokatlan.Másodszor még vizes. Mindkét dolog javulni fog.
normál súlya 3-4kg max. Azt pedig még egy vékonyka lánynak is el kell bírnia a lábán. Szóval nem elviselhetetlen.
6/6 anonim válasza:
Tegnap kaptam meg a normál járógipszet. Egyáltalán nem tűnik olyan nehéznek. Nem is értem, miért problémáznak ezen egyesek annyit. Egy napig nem állhattam még rá, simán elugráltam fél lábon, nem is tűnt fel, hogy olyan nehéz a gipszelt lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!