Beutottem a fejem! Komoly lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap fogocskasztunk és nekifutottam egy fának (eleg erosen ). Egy kicsit feldagadt az a hely ahol Beutottem (kb.az egész jobb oldalt a fejem/arccsontomnal legfőképpen )egy kicsit verzett is. Azóta is ha felallok/gyaloglok mindig faj a fejem (már nincs feldagadva )!
Sulyos lehet? (12 éves vagyok)
2017. márc. 25. 21:28
1/5 anonim válasza:
minden rendben lesz,ne aggodj :) pár nap,és nem fog fájni. kitartás
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. márc. 25. 22:18
3/5 anonim válasza:
Orvoshoz MENJ EL! Agyrázkódásod minimum valószínűleg van, azzal pihenni, feküdni kell, ne olvass és ne nézz TV-t. De más is lehet. Kérlek, menj el holnap orvoshoz, nem baj, hogy vasárnap van. Szüleid?
4/5 anonim válasza:
Tényleg menjetek el orvoshoz, ne félj, nem csinálnak veled semmit, ami fájdalmas, de valóban agyrázkódásod lehet, azt pedig orvosnak kell látni, nehogy baj legyen belőle!
Ugye voltatok már azóta orvosnál?
5/5 A kérdező kommentje:
Ma megyünk el az orvoshoz !(már amúgy sokkal jobban vagyok)
Köszönöm a válaszokat
2017. márc. 27. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!