Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beutottem a fejem! Komoly lehet?

Beutottem a fejem! Komoly lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap fogocskasztunk és nekifutottam egy fának (eleg erosen ). Egy kicsit feldagadt az a hely ahol Beutottem (kb.az egész jobb oldalt a fejem/arccsontomnal legfőképpen )egy kicsit verzett is. Azóta is ha felallok/gyaloglok mindig faj a fejem (már nincs feldagadva )!

Sulyos lehet? (12 éves vagyok)

2017. márc. 25. 21:28
 1/5 anonim válasza:
68%
minden rendben lesz,ne aggodj :) pár nap,és nem fog fájni. kitartás
2017. márc. 25. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. márc. 25. 22:18
 3/5 anonim válasza:
44%
Orvoshoz MENJ EL! Agyrázkódásod minimum valószínűleg van, azzal pihenni, feküdni kell, ne olvass és ne nézz TV-t. De más is lehet. Kérlek, menj el holnap orvoshoz, nem baj, hogy vasárnap van. Szüleid?
2017. márc. 25. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Tényleg menjetek el orvoshoz, ne félj, nem csinálnak veled semmit, ami fájdalmas, de valóban agyrázkódásod lehet, azt pedig orvosnak kell látni, nehogy baj legyen belőle!

Ugye voltatok már azóta orvosnál?

2017. márc. 26. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma megyünk el az orvoshoz !(már amúgy sokkal jobban vagyok)

Köszönöm a válaszokat

2017. márc. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!