Milyen gyerekkori sérüléseid, baleseteid voltak?
Kéztörés: elestem a jégen.
Lábtörés: szánkóztunk.
Meg persze számtalan zúzódás, vágás, stb. Pl. egyszer mezítláb beleléptem egy törött sörösüvegbe. Az elég durva volt.
Mi még nem a szobában ülve nőttünk fel. :)
a térdeim mindig le voltak zúzva :)
főként bicajozás miatt, de a görkorival is szerettem balesetezni :D
volt hogy utánamkiabáltak biciklizés közben, én meg hirtelen minden féket behúztam.. és repültem előre :)
Csontom szerencsére sosem tört el, és a sebeimet mindet imádtam, mert tudtam, hogy előtte milyen jól éreztem magam
Én egy mai gyerek vagyok úgymond de azért nekem is kijárt eléggé.😂
13-14 evesen ez is csoda sztem😂😂
Először is felvágta a lábamat egy kő. De szó szerint bokától térdig. 3 éves lehettem.
Kövi felvágta a talpamat egy kagyló. Be kellett kötözni hogy ne vérezzen.
Biciklizés közben elesettem kiment a bokám egy hétig nem tudtam járni.
Aztán leestem a diófáról egy könyebb agyrazkodassal megúsztam.
Ezek aprobbak de jókon még; vérzett a fülem és a matek könyvem is olyan lett, elvágtam az ujjam annyira hogy 2 oldalt újra kellett írnom a füzetemben mert csupa vér volt. Ezen kívül persze volt egy csomó kisebb vágás és horzsolás.
De most jönnek a kedvenceim😂😂
Tesóra kézállas barátnőm hátam mögött volt és bumm a kezemet megrúgta. 1 hét gipsz karácsonyra. 2 hét után a másik barátnőm burr 2 kosárlabda közé szorította a rossz kezem. Zúzódás 1 hónap múlva újabb rúgás és felkötni írás tilalom 2 hét.
Majd az rossz kezemre rá is estem. Osztálytársam csikizett,lökdösött földrajz óra középén és es egyszer csak lesetem. Azért a fájdalom annyit ért amennyire leszidtak😂(amúgy jóban vagyunk és bocsánatot is kert
Na és a kezemet most sem tudom használni rendesen. De ez nem állít meg a kezenallasokban, cigánykerekekben stb.
Hát úgy az érdekesebb és súlyosabbak ennyi lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!