Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet rovar, bogár a fülemben?

Lehet rovar, bogár a fülemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ugye jon a tavasz es megjelentek ezek a kis repulo rohadekok, tegnap biciklizes kozben az elso 2 percben fejbe is kapott 2 kis kedves rovar, bogar, halantek es ful tajekon. Ra 2 masodpercre mar ereztem hogy a fulem elkezdett fajni belul, es mintha nyomas lenne benne kioblitettem, piszkaltam de nem akar szunni, nem hallom hogy kaparaszna, vagy valami, de az erzes nem akar mulni, nem faj nagyon, meg elviselheto, de kellemetlen es erzekenyba fulem belso resze. Eselyes hogy beleszallt valami, vagy lehet hogy csak placebo?

2017. márc. 18. 08:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Ui.: Evente tortenik velem hasonlo, tavasz es nyar kornyeken, tavaly is ugyan ilyen tunetekkel kerestem fel a haziorvosom, aki azt mondta hogy nincs benne semmi, csak egy kicsit vérbő.
2017. márc. 18. 08:52
 2/3 anonim válasza:
Kétlem hogy egy bogár lenne, az azonnal elkezdett volna zúgni a füledben, és valószínűleg éreznél vmi testet amikor piszkálod a füled ha esetleg tényleg benne lenne.
2017. márc. 23. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, időközben már jártam az orvosnál és kiderült hogy valószínüleg valami ,,krónikus" fülbetegség lehet, mert évente elő jön.
2017. márc. 24. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!