Mitől fáj a lábam külső szélle?
Figyelt kérdés
Már egy 10 honapja tart,akkor jon elo ha mar nagyobb terheles van rajta(focizok),eloszor tompa es sokszor erosodik,mitol lehet?2017. márc. 14. 18:39
1/7 anonim válasza:
Amiota faj, azt tudod valami kulonleges esemenyhez kotni? Pl. kicsit megbicsaklott a bokad. Szalagra tippelek, de akarmi mas is lehet. Pihentetted vagy 10honapja folyamatosan terhelve van? Kicsit keves infot adtal meg
2/7 A kérdező kommentje:
Folt egy bokaficamom olyan másfél éve,ez 1 het gipsz es+1 honap pihenessel jart,ezutan 2 meccsen cserekent bealtam es jott a teli szunet,marciusban ujra elkezdtem edzeni es majusban ereztem eloszor,azota ha 2 het alatt 6-7 szer edzek akkor mar kezd fajni es 1 het pihentetes utan mulik el
2017. márc. 14. 18:55
3/7 A kérdező kommentje:
*volt
2017. márc. 14. 18:55
4/7 anonim válasza:
Valoszinuleg tulterhelted. Ne vard meg, amig elkezd fajni, hanem elotte allj le az edzessel. Magatol gyogyulnia kell, ha nem akkor nezesd meg
5/7 A kérdező kommentje:
Szoval ne terheljem? Mert mar nyaron pihentettem egy 4 hetet,de visszajott,sztem elmegyek orvoshoz vele
2017. márc. 14. 19:02
6/7 A kérdező kommentje:
Es koszi a valaszt:)
2017. márc. 14. 19:02
7/7 anonim válasza:
10 honap mar eleg hosszu ido, es ha azt mondod, h pihentetted eleget, megis visszajott, akkor nem art megnezetni. Vagy akar meg elobb beprobalkozhatsz a kinezio tappel, hatha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!