Kell orvosi segítség vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken tesiórán, kosarazás közben valahogy rosszul kaptam el a labdát és bal kezemen lévő középső ujjam járta meg. Eleinte csak fájt, aztán kevesebb, mint egy óra múlva feldagadt, elkezdett kékülni és olyan 2 körülre már teljesen kék volt a belső része, behajlítani még mindig nem tudom. Szombatra már a külső része is kék volt, viszont tegnap már nem fájt annyira, mára már a dagadás sem olyan feltűnő és a kékség sem, de még mindig fáj. Orvosnál nem voltam, tettünk rá hideg, ecetes borogatást, de nem segített. Ma a tanárom azt mondta, hogy menjek el, mert lehet el van repedve. Szerintetek megéri elmenni az orvoshoz, vagy jobban lesz magától?2017. márc. 13. 17:43
1/1 anonim válasza:
Ajánlom, hogy menj orvoshoz, az is lehet, hogy műtétre is szükség lesz, előfordulhat, hogy ferdén forr össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!