Ez vajon mi lehet?
Figyelt kérdés
A hüvelykujjam és a tenyerem alsó fele is fáj pár napja.Be is van dagadva,mozgatásra még jobban fáj.A hüvelykujj tövénél ezen kívül a porc melett lett egy fájdalmas csomó,erőt nem tudok vele kifejteni(pl.:szorítás)
Nem ütöttem be.
Igazából fogalmam sincs mi ez.
Azt hittem majd javul,de egyre rosszabb.
Hova,milyen orvoshoz menjek vele?
2017. febr. 28. 18:04
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt és egy ér pattant el. Be is lilult, meg is dagadt, szorítani nem tudtam vele es nagyon nagyon fajt. Bár nekem ott alapból van egy kicsi búb, olyan mintha az ér össze lenne csomozodva.
Nekem egy hétig fajt kb.
Lehet neked nem ilyen problémád van csak amit leírtál abból gondoltam erre.
Először menj el a háziorvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Megerőltetted elég hozá ha sokat számítogépezel vagy olyan munkád van amihez köze van a szorításhoz . Az ilyen tünet az előkapuja az inzsugorhoz , vagy az alagútszindromához .Sebészet azon belül is kézsebészet .Vedd komolyan a tüneteket és menj orvoshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz mind a kettőtöknek.
2017. márc. 1. 15:18
4/4 anonim válasza:
Ínhüvelygyulladás is lehet. fáslizd be, hogy tartsa valami a kezed, esetleg valami fájdalomcsillapítóval kend be. Sebészetre elmehetsz, esetleg ortopéd oevoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!