Mit csinaljak a kezemmel?
A kutya nem mehet az emeletre, de most beengedte valaki a csaladbol. A kutya az agyamra akart futni en meg meg akartam fogni hogy ne ugorjon fel. O meg ki akart kerulni de a kezem ott volt, es ahogy nekifutott a kezemnek a csuklom felett 5-6 cm-rel nagyon neki csapodott a szekreny elenek utana meg ahogy tovabb futott a kezfejemig tovabb huzodott a kezem a szekrenyen. Az egesz nagyon fajt, aztsn bezsibbadt, miutan a zsibbadas kiment a kezembol azutan tovabbra is fajt. Most ott ahol a kezem eloszor odacsapodott elkezdett lilulni meg dagadni 1x1 cm-es reszen. Ha nagyon picit megnyomom meg ha mar csak mozgatom az ujjaimat es a csuklomat akkor is faj a kezem. Ahol az ereim futnak ott a borom felpuposodott.
Eddig levendula balzsammal kentem be, hogy husitse meg van tapaszos "sportkotesem" azt raktam meg a kezemre, hogy a csuklom se mozogjon annyira es akkor nem faj annyira. Mit csinaljak meg es mit ne? Zuzodas vagy valami tortenhetett a szalaggal vagy mi lehet? Vagy semmi komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!