Hány törés "nem sok" az ember életében?
Törés, lelki, vagy csont...?
Lelkiből kijut mindenkinek, bőven, nem szégyen segítséget kérni (pl. jó pszichológus), a mai világban mindenkinek van valami baja, és a rohanó életmódunkkal nem is csoda, hogy nem tudjuk egyedül feldolgozni. Viszont megkeserítheti a mindennapjaidat a sok fájdalom, bánat, szégyen, düh, és bírod ideig-óráig. Ha gondod van, szerintem próbáld meg feldolgozni (segítséggel, családdal, stb), mert az élet túl rövid ahhoz, hogy életünk végéig keserűek legyenek a napjaink.
Voltam nagyon-nagyon mélyen, bazira, de szerencsére kimásztam. A gödör mélyéről már csak felfelé van.
ez elég érdekes kérdés :D minél kevesebb törés, annál jobb
De ez attól függ, hogy milyen életet élsz. Ha irodai munkát végzel, semmi veszélyeset nem csinálsz, akkor a 2 törés már soknak számít. Ha pl karatézol, meg motor versenyzel, meg sziklát mászol stb. akkor a 10 törés sem túl sok :)
Ha úgy érted, hogy a szervezeted mennyi törést képes elviselni az életed során, nagyon sokat, csak nem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!