Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hány törés "nem sok" az ember...

Hány törés "nem sok" az ember életében?

Figyelt kérdés
Persze, egy is sok, de mégis, mi az ami még "normálisba" / véletlenbe belefér?
2017. febr. 21. 22:58
 1/5 Lin71 ***** válasza:

Törés, lelki, vagy csont...?

Lelkiből kijut mindenkinek, bőven, nem szégyen segítséget kérni (pl. jó pszichológus), a mai világban mindenkinek van valami baja, és a rohanó életmódunkkal nem is csoda, hogy nem tudjuk egyedül feldolgozni. Viszont megkeserítheti a mindennapjaidat a sok fájdalom, bánat, szégyen, düh, és bírod ideig-óráig. Ha gondod van, szerintem próbáld meg feldolgozni (segítséggel, családdal, stb), mert az élet túl rövid ahhoz, hogy életünk végéig keserűek legyenek a napjaink.

Voltam nagyon-nagyon mélyen, bazira, de szerencsére kimásztam. A gödör mélyéről már csak felfelé van.

2017. febr. 21. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Csont :) (sérülések-balesetek a kategória)
2017. febr. 21. 23:26
 3/5 Lin71 ***** válasza:
Ohh akkor sorry, én néztem el :D
2017. febr. 21. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

ez elég érdekes kérdés :D minél kevesebb törés, annál jobb

De ez attól függ, hogy milyen életet élsz. Ha irodai munkát végzel, semmi veszélyeset nem csinálsz, akkor a 2 törés már soknak számít. Ha pl karatézol, meg motor versenyzel, meg sziklát mászol stb. akkor a 10 törés sem túl sok :)

Ha úgy érted, hogy a szervezeted mennyi törést képes elviselni az életed során, nagyon sokat, csak nem egyszerre.

2017. febr. 23. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan akármennyi. Vannak veszélyea törések, de a csontod felügyelet mellett, egészségesen élve beforr. Csak arra vigyárr, hogy a tested ilyen szempontból olyan mint a váza. Meg lehet ragasztani, de már nem lesz ugyanolyan.
2017. febr. 24. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!