Ez a gipszelés így jó?
Figyelt kérdés
Megkaptam a járógipszemet (külboka törés miatt), de a lábamra a gipsz alá csak egy olyan valamit húztak, mint egy harisnya és arra már a gipszet rakták. Így meg nagyon keménynek érzem a gipszet most már ,amikor terhelni próbálom. Ezt nem szokták belülről gézzel vagy valahogy rendesebben kipárnázni? Másnak is így tették fel? Nem baj ez? Menjek vissza az orvoshoz?2017. febr. 16. 14:32
1/3 anonim válasza:
Ha rendes gipszet kaptál akkor az úgy jó! Nekem könnyített van fenn. Az alá tettek valami puha anyagot+a harisnya szerű is fent van.
2/3 anonim válasza:
Szoktak felrakni alá tekercselt papírvattát is. Nem tudom, miért nem raktak.
3/3 A kérdező kommentje:
Visszamentem panaszkodni. Leszedték a gipszet és tekkek fel újat, most nekem is tettek a harisnyára gézvatta tekercset vagy mit és arra tették a gipszet. Elnézést nem kértek. Még én éreztem magam rosszul, hogy nyavajogni mertem. Véresre törte a gipsz a bokámat. Most már jó így, csak orvoshoz ne kerüljön az ember ma Magyarországon.
2017. febr. 23. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!