Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez természetes? Valami bajom...

Ez természetes? Valami bajom lehet?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Már 2 éve igazoltan focizom. Novemberben volt egy sérülésem és a fájdalom nem múlt, főleg sétálásnál, kitámasztásoknál fáj. Voltam dokinál, ultrahang negatív, traumatologia szempontból nincs bajom.

A fő gondom igazából az, hogy tegnap volt meccsem, kapus voltam, semmi megerőltető. Zúzódásokon kívül semmilyen fájdalmat nem kéne éreznem, ennek ellenére annyira fájnak a végtagjaim, hogy mozogni csak nehezen, fájdalmasan tudok csak. Mintha nagyon erős izomlázam lenne vagy meghúzódott volna.

Én úgy érzem hogy ez nem normális, ehhez hasonló sem történt.

Nem tudom a két eset összefügg e vagy nem. Bocs ha hosszú lett, csak aggódom, hogy valami bajom van. (tudom kicsit paranoid)

2017. febr. 12. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a sérülés a kötőszöveti szalagokat, inakat, izületet érte, akkor a fájdalom nagyon sokáig fennállhat, akár hónapokon át is.
2017. febr. 12. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Az oké, köszi, csak nekem a végtagjaim, hasizmom fáj nagyon, ami viszont nem sérült.
2017. febr. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!