Kasza.. kérdése:
Nagyon fell van dagadva a lábujam?
Figyelt kérdés
Ha hozaérek akkor fáj //static.kepfeltolto.com/big/2017/02/05/9c9dffeae469544dd6f804c026b72e60.jpg 2hete kezdödöt be kell menjek a családorvoshoz vagy van rá othoni kezelés is ? Rosszul vágtam vagy véletlenül bele is vághatam?2017. febr. 5. 19:05
1/11 anonim válasza:
Nem tudom megnyitni, de ha már fel van dagadva, akkor valószínűleg már fertőzés. Én orvoshoz mennék.
3/11 anonim válasza:
Nem csak dagadt, de el is van feketedve..
egyből a sebészetre menj vele, nem kell beutaló
így jó a link:
4/11 anonim válasza:
Az szép. Meddig vártál volna, míg leesik? Sebészet.
5/11 A kérdező kommentje:
Tettem rá gyuladáscsökentőt és fájdalomcsilapitot nagyonfélek még hozzáérni is holnap Elmegyek a családorvoshoz csak gondoltam kitudom gyógyítani házilag 😞
2017. febr. 5. 19:18
6/11 anonim válasza:
Írták páran előttem is, hogy a SEBÉSZETre menjél, a családorvos is oda fog küldeni.
7/11 A kérdező kommentje:
Kb menyibe kerűl?vagy ingyenes nincs most jelenleg olyan sok pénzem
2017. febr. 5. 20:42
8/11 anonim válasza:
Ingyenes ha fizetik utánad a társadalom biztosítást.
9/11 anonim válasza:
Egyből sebészet, ha biztosított vagy, akkor ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!