Ha picit belevágok a nyakamba akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Nem akarom megölni magam,de nem birom már ezt a szenvedést,korbázba sem szeretnék kerülni. Láttam egy csajt a karja belső oldalán az ereinél voltak hegek. Ha belevágok a nyakamba picit akkor csak vérzik gondolom. Csak a páromnak nem akarok problémát okozni a halálommal, de már nem birok tovább élni,nem nekem való. Nem tudok küzdeni.2017. febr. 1. 12:22
11/11 anonim válasza:
Továbbra is mondom, dönthetsz úgy, hogy megölöd magad.
De úgy is dönthetsz, hogy nem hagyod, hogy egyetlen gyenge jellemű ember tönkretegye az életed. Hát istenem, összeakadtál egy ilyennel, levonod a tanulságot és továbblépsz.
És nem, nem is kell újra gondtalan "kislánynak" lenned, jó reggelt, ez a felnőttkor kezdete! De kiegyensúlyozott, boldog, tartalmas életet élő felnőtt lehetsz.
Szóval hagyd ezeket az "öngyi" és társait (iszonyú gyerekes már a szóhasználat is) és nőj fel szépen.
Tudom, mindenkinek mindig a saját baja a legnagyobb, de neked volt egy szerelmi csalódásod, másnak meg agydaganatos lesz az egy éves gyereke... Térj már kicsit észhez, mert így kívülről nevetséges, amit művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!