Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Minek a glükóz injekció?

TSkull kérdése:

Minek a glükóz injekció?

Figyelt kérdés

Egyik haverom egy görbe este alkalmával szétcsapta magát elég rendesen, annyira, hogy kiájult. Amikor szoltunk az ügyeletes nővérnek, aki a falunkbéli sürgősségis, ő ment és benyomott neki egy (állítása szerint) glükóz injekciót. A haverom csak ezután kezdett életjeleket adni.

Kérdeztem a nővért, hogy ez mire jó, de a lényeget nem tudta elmondani, csak tudta, hogy ez az eljárás.

Próbáltam utána nézni a dolognak, de rövid keresgélés után semmi használhatót nem találtam a Google keresőjében. Kérdeztem a biológia tanárnőmet és a kémiát is (mellékesen egyikük sem orvos), de ők sem nagyon értették a logikáját a dolognak.

Valakinek esetleg valami tippje?

Köszi.

2017. jan. 30. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:
2017. jan. 30. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!