Volt valakinek mostanság ujjtörése?
Figyelt kérdés
Tovàbbà műteni kellett-e ès hogyan mozdult meg gipszsínezès vagy dróteltàvolítàs utàn?2017. jan. 27. 19:15
1/5 anonim válasza:
Igen, a gyűrűsujjam tört el 2 hónappal ezelőtt. Műteni kellett, tűződrótokkal egyesítették a tört csontokat, utána gipszsínben volt a kezem. A drótok kivétele és a gipsz eltávolítása után szinte semenyire nem mozgott az ujjam, elküldtek gyógytornára, most már kicsit jobb a helyzet, félig nagyjából be tudom hajlítani.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt,nekem is tűzve volt. Nekem sem mozog,bàr mèg a varratok benne vannak a kivètel miatt ès csak előre hàtra tudom csak mozgatni. A gyógytorna soràn ellazulnak az inak- izmok,hogy az ember mozgatàsra,hajlìtàsra birja az ujjàt? Neked fàjtak a többi ujjaid a sìnezès miatt? Nekem a mutatóujjam sèrült ès a többi ujjam is fàj hajlìtàsnàl csak fèlig hajlanak be.
2017. jan. 28. 11:49
3/5 anonim válasza:
Nekem csak a hüvelyk- és a mutatóujjam volt szabadon hagyva, a többi gipszben volt, de szerencsére azok nem fájtak. Persze miután levették a gipszet, pár napig a kisujjam és a középső ujjam is nehezebben mozgott, mert hát ugye 1 hónapig azok is le voltak rögzítve.
4/5 anonim válasza:
Igen,a gyógytorna segít, hogy a lemerevedett izmok újra dolgozni kezdjenek. Fájdalmas dolog a gyógytorna, de nekem nagyon jót tett végül.
5/5 A kérdező kommentje:
Ennek örülök,hogy segìt a gyógytorna. Sajnos nekem nem csak törès volt,hanem az ujjam feszìtő izma-ina sèrülèse,összezúzódàsa,kèt oldalàn szètnyìlt,gèp összenyomta.
2017. jan. 29. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!