Egy éve küzdök vele, mi lehet a gond?
Sziasztok!
Nagyjából egy éve történt, hogy (pár sör hatására:) ) bemelegítés nélkül elkezdtünk a haverokkal szkanderozni és sikerült meghúznom a jobb kezem. A bicepszem környékén hosszan elnyúlóan éreztem akkor de mintha nem az izom lenne hanem beljebb(sajnos nem vagyok jó anatómiából)
Akkoriban nagyon fontos kosárlabda meccseim voltak és mellette edzőterembe is jártam, idióta voltam gyakorlatilag szerintem még jobban elrontottam, amit el lehet. Volt hogy egy fél óra kosarazás után úgy mentem haza, hogy nem tudta előre megemelni a karom..
Utána pihentettem, ahogy tudtam, edzegetni jártam de odafigyeltem rá mindig.
A gond az hogy a mai napig kijönnek a tünetei néha. Pl. amikor elmentem ismételten kosarazni ősszel akkor 3 hónap után éreztem először. Illetve egy hete, amikor nagy súlyokkal dolgoztam a teremben. Nem annyira mint régen, de érzem és idegesít.
Gyakorlatilag a bicepszem alatt érzem, de akkor nincs semmi gond ha bicepszre edzek, csak pl. ha előre emelem a kezem vagy nagy súlyt veszek fel a földről.
Tudom.. már rég el kellett volna menjek valahova. Most rá is szántam magam, mert ez nem állapot.
Hozzáértőknek esetleg nincs valami tippje mi lehet a gond illetve, hogy hova kéne forduljak?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!