Mikor fog elmúlni az égési hólyag, ha tegnap megégettem magam?
Figyelt kérdés
Csacska módon beletenyereltem a tenyerem szélével egy kisebb pocsolya forró ragasztóba (ragasztópisztoly), kb 3 centi hosszan megégett, van egy kis kidomborodás (kb fél centi), meg egy bazi nagy hólyag (legalább egy centi hosszú és egy centi magas is), közte csak rózsaszínes a bőr. Egyből hűtöttem (2×15 perc hideg víz, két kör jeges borogatás) és mégis. De nem jött le bőröm, nem látszik a húsom, szóval semmi durva. :D
Mikor fog elmúlni?
2017. jan. 9. 06:37
1/1 anonim válasza:
Tegyél rá egy sebtapaszt, hogy ne fertőzd el, a hólyag pár nap alatt leapad és utána is kell még pár nap mire teljesen begyógyul, elég hosszadalmas az ilyen hólyagos égés gyógyulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!