Éjszaka arra ébredtem hogy vérzik az orrom, mi van ha sokat nyeltem vagy ment a tüdőmbe?
Most az utóbbi két napban sokat vérzett, és arra keltem éjszaka hogy megint vérzik. Gyorsan ami benne volt a számban azt kiköptem. Csak nehezen sikerült elállítani, hihetetlenül erősen folyt.
Lesz következménye pár napon belül ha ennyit vérzik? Mit csináljak? Igyak nagyon sokat?
Mivan ha ment a tüdőmbe is ? Kiköhögöm?
Én sem hiszem, hogy a tüdődbe ment. Ha sok vért lenyeltél, és a gyomrodba kerül, attól viszont hányhatsz, de ez nem valószínű.
Ha sok vizet iszol, akkor arra is figyelj, hogy a sót és az ásványi anyagokat is pótold.
esetleg egyél c-vitamint, mert az erősíti az érfelet.
És persze ne ess kétségbe, de mindenképpen vizsgáltasd ki, mert nem túl jó dolog, ha ennyit vérzik az orrod.
Biztos, hogy nem ment tudore, mert akkor nem irogatnal itt :)
Viszont mindenkeppen menj el dokihoz, mert a gyakori eros orrverzes sulyos betegsegek tunete is lehet (meg az is lehet, hogy csak tul hig a vered, tul gyengek az erfalak, es meg 300 oka lehet, szoval orvos, mielobb!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!