Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi történt a mellkasommal?

Mi történt a mellkasommal?

Figyelt kérdés
Testnevelés órán ilyesmi [link] rúdokon kellett előrehaladni, úgy hogy a két kezünkön támaszkodtunk, és én túl gyorsan haladtam és hirtelen elkeellett engednem a korlátot és leesni. És miután elengedtem a korlátot, elkezdett fájni a mellkasom, az hétfőn volt, most van vasárnap és még mindig fáj, de nem erősen, és nem állandóan csak mondjuk, ha ásítok, vagy néha, ha úgy mozgok. És az lenne a kérdésem, hogy történhetett-e valami olyan, ami miatt orvoshoz kellene menni? Egyébként napról-napra csökken a fájdalom.

2016. dec. 25. 23:18
 1/6 A kérdező kommentje:

Rossz linket küldtem.

Itt egy rendes: [link]

Férfi párhuzamos korlát.

2016. dec. 25. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor elengedted a korlátot,akkor leestél a földre? Ha semmi ilyen nem történt,akkor csak megnyomhatta a mellkasodat, bordáidat a korlát és ettől zúzódtak ott a szövetek. Ezzel nem kell orvoshoz menni. 2-3 hét

ean belül el fog múlni.

2016. dec. 26. 07:45
 3/6 A kérdező kommentje:
A lábamra estem, szóval goneolom az történt, amit leírtál. Köszi a választ.
2016. dec. 26. 07:52
 4/6 _Jessy_ ***** válasza:
A tünetek alapján lehet bordarepedés is. A helyedben biztos, ami biztos alapon egy ideig hanyagolnám a tornát és pihentetném.
2016. dec. 27. 08:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy megrepedt a bordám, mert ugye nem megütödött, hanem rossz mozdulat után kezdett el fájni, ugye túl gyorsan mentem és nem tudtam magam megtartani a kezeimmel.
2016. dec. 27. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nevetésnél meg csuklásnál fáj csak általában.
2016. dec. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!