Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Eltörhetett a kisujjam vagy...

Eltörhetett a kisujjam vagy csak valamilyen sérülés?

Figyelt kérdés
Tegnap edzésen belenyúltam egy labdába, nem tudom hogy történt, de amint belenyúltam nagyon elkezdett fájni és feldagadt. Estére lejjebb ment a dagadás, de még mindig szúr a kisujjam. Anyum nem szerint nincs eltörve, de azt mondta, ha továbbra is szúr akkor talán megnézetjük. Most is kicsit fel van dagadva már nem lila, de nagyon fáj

2016. dec. 17. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül tört el. Lehet, hogy csak megrándult. Nekem középsuliban évente egyszer történt ilyen, két-három nap alatt mindig rendbe jött. Általában, ha tudod mozgatni, akkor nincs gond.
2016. dec. 17. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Akár el is törhetet vagy repedhetett. Attól,hogy valaki tudja mozgatni,lehet rajta repedés. Röntgen nélkül nem lehet tudni,hogy van-e törés vagy nincs.
2016. dec. 17. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

2. Válaszoló köszönöm, lehet hogy tényleg megrepedt és holnap vagy hétfőn megyünk megnézetni. Mégegyszer köszöm :D

2016. dec. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!