Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Pattanás szerű valami a...

Pattanás szerű valami a fejen? Mi lehet? Többi lent

Figyelt kérdés
Olyan mint egy pattanás vagy egy szemölcs. kb 2 hete jelent meg azóta nem tudom semmivel se elmulasztani. Most láttam hogy fekete a közepe és kiáll. Próbáltam lecsípni, kaparni, de semmi. Ecsetelem szalicilsavas alkohollal de nem múlik el. Tudom hogy bőrgyógyászhoz kellene menni vele de csak időpontra fogadnak itt a kerületben és nagyon b*nkók,rendszeres az ajtócsapkodás ott mert úgy beszélnek az emberekkel mint a kutyával, szóval azt inkább kihagynám. Egyik barátom azt mondta neki is volt ilyen le kellett borotválnia a fejét és csak úgy múlt el, de nem tudom hogy neki mi volt pontosan. Borotváláson kívül mi lehet a megoldás még?
2016. dec. 10. 23:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Szőrtüsző gyulladás lehet? Fekete a közepe mintha egy szemölcsnek a gyökere lenne.
2016. dec. 10. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Még akár faggyú ciszta is lehet.
2016. dec. 11. 08:04
 3/6 anonim ***** válasza:
kullancs nem lehet?
2016. dec. 11. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kullancs, volt már bennem kullancs az nem ilyen. Ez leginkább egy pattanásra vagy egy szemölcsre hasonlít. Szerintem szőrtüsző gyulladás lesz. Akkor gondolom borotválni kellene.
2016. dec. 11. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik kórházban ilyen bunkók? Korod?
2016. dec. 11. 17:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kórház, kerületi SZTK bőrgyógyászatán bunkók, nem egy embertől halottam. De nem is ez a lényeg amúgy is időpontot kellene kérni amit valószínű hogy idén már nem kapok. Korom miért lényeges? Abból megállapítod hogy mi ez? Nem gyerek vagyok ha erre voltál kíváncsi.
2016. dec. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!