Táncolhatok ilyen lábbal?
Figyelt kérdés
Zúzodott a bokám vagy részlegesen szalag szakadasom van! Nem mondta konkrétan az orvos! Az eset szombaton történt. Most csütörtökön lenne egy néptáncos fellépésem nagyon fontos, élő adás. Táncolhatok szerintetek?2016. dec. 7. 09:42
1/3 Amarok Tonrar válasza:
Csak ha ragaszkodsz hozzá, hogy a probléma súlyosbodjon.
2/3 anonim válasza:
Nekem egy hónapja fellépésem előtti nap sikerült leesni a lóról és az egész karom zúzódott és rettentően fájt emelni alig bírtam de tánc közben kényelmes volt utána pedig valamivel jobb :) esetleg otthon próbálgasd, és fellépés előtti próbán inkább ne nagyon vegyél részt inkább tornáztasd jobb lesz :) de ha lépni nem bírsz akkor ne erőltesd
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Felléptem és jól sikerült a fellépés !
2016. dec. 10. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!