Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért gyengült el?

Miért gyengült el?

Figyelt kérdés
Ma volt az első tesiórám az évben, mert az év kezdte után nem sokkal műtéteken mentem keresztül, de leszögezném, annak semmi köze a kezemhez! Szóval ma, 3. órában szaltóztunk, egy óriás matracra, de mikor a talajon voltam ki csúszott magam alól a lábam, és az államra estem, meg a tenyereimre és az egyik könyökömet ütöttem meg. Nem volt vészes egy fájdalom, jó, nyilván meg érzem ha le fejelem állal a földet, de nem volt iszonyatos fájdalom. Aztán 4. óra, írni kellett. Alig tudtam fogni a tollat gyengeségtől és remegett. Még mindig gyenge, de semmi nyoma az esésnek a kezemen. Orvoshoz semmi esetre sem szeretnék menni. Ötletek, mi lehet a baj?
2016. dec. 2. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:
valoszinuleg az izmaidat nagyon meg huzhattad.ha el szakadt volna egy ín akkor az megduzzad. melegícsd es lassan tornaztasd.
2016. dec. 2. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!