Kodi16 kérdése:
Plasztikai műtétet végzett már valaki hasi hegeken?
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy születésemkor a beleim rendellenesen működtek ezért az évek múltával egyre jobban szétszedtek egészen négyéves koromig. Most ott tartok, hogy egészséges vagyok nagyjából de vastagbelem, hashártyám meg ilyenek nincsenek csak vékonybelem maradt ami a hasfalamra van tapadva így konkrét műtét végezni rajta már nehézkes. A probléma az, hogy a medencémtől egészen a bordáim bezártáig jó vastag hegekkel vagyok tele és mindennek tetejébe volt egy köldök sérvem is akkoriban és az egyik varrat vonala konkrétan kettészeli azt az alsó részt és egy nagyon szépen látszó kidudorodó részt alkot. Akik értenek hozzá vagy már volt hasonló "műtétben" részük szívesen fogadnám a válaszukat, hogy ezzel tudok-e kezdeni valamit vagy inkább maradjak így. (Persze elfogadom, hogy ilyen vagyok de van, hogy visszataszítónak tartom...) 18/F2016. dec. 2. 08:11
1/1 anonim válasza:
Plasztikai sebésszel kéne megbeszélni, mert ha véletlenül nincs rá mód, hogy eltüntessék a hegeket (amit kétlek, mert egy részét biztosan lehet, még ha az egészet talán nem is), akkor is biztosan van lehetőség a hegek halványítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!