Térd gyulladás?
Figyelt kérdés
Már egy hete észre vettem, hogy a bal térdem mintha forró lenne, annyira égett, gondoltam csak beképzelem..De most már annyira ég és kattog is hogy nem tudom mi tévő legyek, már nyugalmi helyzetben is..12 órákat állok megerőltethettem?vagy ez valami gyulladás lehet? Kívülről semmi elváltozást nem látok, de ez az égő fájó érzés : /2016. okt. 26. 17:33
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy begyulladtak az ízületek. Menjél el a gyógyszertárba, ott majd adnak Diclofenákot, az segít a gyulladás csökkentésében. Kicsit pihentetni kell, reggel este bekenni.
2/2 anonim válasza:
Minimum menj az ortopédiára. Vagy a gyógyászati segédezközök üzletben nézz ki magadnak egy kerekesszéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!