Megcsúszott a lábam, elestem, nem tudok ráállni. Röntgen szerint nincs törés. Mi lehet ez?
Vizes gumipadlón megcsúsztam. Volt egy kis spárga.
Ami tünetet érzek, hogy ha ráállok a lábamra megtart. Ha rosszul lépek, akkor viszont megbicsaklik, egyáltalán nem tart meg, elestem. Olyan, mint ha a térdemnél folyton ki akarna jönni a helyéről. Mintha kicsúszna a lábam a helyéről. Ha oldalra fekszem és úgy megemelem, akkor érzem a legjobban, nem tart meg. Nyugalmi helyzetben nem fáj, de ráállni egyáltalán nem tudok. Még mozgatni is tudom, nem fáj, ha ráállok, akkor sem fáj, csak tompán, de mint ha a térdem ki akarna jönni a helyéről.
Voltam orvosnál (balesetin), de nagyon semmit nem mondott, eltörve nincs, megröntgenezték. Nem fogtak bent. Ínszalagszakadás elvileg nincs (az orvos szerint).
Mi lehet ez? Mennyi a gyógyulási idő?
Most egy olyan szövődmény alakult ki, hogy az alsó lábszáram fáj, ha sokáig állok rajta (ez alatt pár percet értek). Ha megyek kevésbé fáj, de ha megállok/egy helyben állok, akkor nagyon. Eddig legtöbbet 40 percet tudtam menni, de utána kb. 4-5 óráig fájt, mire enyhült.
Már lassan három hete volt az elesés.
Az is hozzá tartozik, hogy a negyediken lakunk, lépcsőzni kell, ha sétálni szeretnék. :(
Most már próbálok minden nap lemenni, de nem javul, vagyis alig-alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!