Mit tegyek? Baleseti vagy várjak hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Múlt héten mérgemben behúztam egyet az ajtófélfának. Nem telt el fél óra, bedagadt és bekékült. Persze fájt is. A kékség és a duzzanat másnapra elmúlt, viszont a fájdalom nemhogy megmaradt, de még erősödött is. Már minden mozdulat fájdalmas.
A jobb kezem kisujjam felöli oldalán, a kisujj alatti rész, a kéz oldalsó éle. Nem tudom másként meghatározni.
Gondolom balesetire felesleges már elmenni. De mit tegyek mert a fájdalom korlátoz mindenben már
2016. okt. 17. 10:39
1/3 anonim válasza:
Én elmennék orvoshoz. Ha még mindig fáj és ráadásul erősödött is a fájdalom, akkor biztosan van valami.
Menj el szakrendelőbe traumatológiára. Ezért vannak.
Kórházba, sürgősségire nyilván már nem kell menni.
2/3 anonim válasza:
Ha eltört valami nem tudnak ők se mit tenni, de ha levált valami akkor azt helyre kell tenni. Én mgnézetném.
3/3 anonim válasza:
Sebészetre menj el, ott is megnézik és elküldenek röntgenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!