Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit tegyek? Baleseti vagy...

Mit tegyek? Baleseti vagy várjak hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Múlt héten mérgemben behúztam egyet az ajtófélfának. Nem telt el fél óra, bedagadt és bekékült. Persze fájt is. A kékség és a duzzanat másnapra elmúlt, viszont a fájdalom nemhogy megmaradt, de még erősödött is. Már minden mozdulat fájdalmas.

A jobb kezem kisujjam felöli oldalán, a kisujj alatti rész, a kéz oldalsó éle. Nem tudom másként meghatározni.

Gondolom balesetire felesleges már elmenni. De mit tegyek mert a fájdalom korlátoz mindenben már

2016. okt. 17. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Én elmennék orvoshoz. Ha még mindig fáj és ráadásul erősödött is a fájdalom, akkor biztosan van valami.

Menj el szakrendelőbe traumatológiára. Ezért vannak.

Kórházba, sürgősségire nyilván már nem kell menni.

2016. okt. 17. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha eltört valami nem tudnak ők se mit tenni, de ha levált valami akkor azt helyre kell tenni. Én mgnézetném.
2016. okt. 17. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Sebészetre menj el, ott is megnézik és elküldenek röntgenre.
2016. okt. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!