Más is van most fekvőgipszben?
Te hogy bírod?
Vagy akinek régebben volt ez, neked milyen volt, hogy teltek a napjaid ágyhoz kötve?
Én sok-sok éve voltam ágyhoz kötve. Nem gipszben voltam hanem lábműtétem volt és hónapokig alig tudtam járni, nagyon nehezen viseltem főleg, hogy mindez tavasztól őszig tartott, amikor mindenki kint játszott (még nem volt internet, okostelefon..), szépen sütött a nap, mentek osztálykirándulásra a többiek, én meg feküdtem és mindennap próbáltam egy-két lépéssel többet megtenni. Lelkileg rossz volt :(
Próbáltam szinten tartani a suliban tanultakat, nehogy elfelejtsem, suli időben a leckéket, anyagokat hozták nekem az o.társak, megcsináltam. Jól esett a látogatásuk :)
Ezen kívül olvastam és filmeket néztem kazettáról, volt hogy naponta ugyanazt a filmet megnéztem 3x :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!